Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bart se stane místním hrdinou po tom, co chytí při baseballu těžký míček a Springfieldští Izotopové postoupí poprvé v životě do ligového šampionátu. Ovšem hned v dalším zápasu Bart zkazí rozhodující míček a je kritizován nejen celým týmem. Sláva se tak zdá být pomíjivá... (Česká televize)

Recenze (6)

Mallinali 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je divný jako Somálec v pivovaru . I na mě to působilo docela depresivne. Boční linka s matracemi začne zajímavě, ale moc z ní vtipného nekápne (snad jen bezdomovec za billboardem) a ve výsledku je myšlenka sexu jen na jednom typu matrace spíš divná. A celá linka s Bartem je už fakt totálně šílená. Kluk udělá v deseti (kdy to je naprosto běžné) chybu v nějakým školním šampionátu, který z neznámých důvodů prožívá celý město a doslova všichni lidi ho začnou neskutečně nenávidět a šikanovat ho (včetně jednoho bývalého profi hráče, co se taky jednou ztrapnil), dokud mu nehrabne a málem neumre. A teprve potom se nad ním smilují a odčini to... Nepromyslenost dilu ilustruje scéna, kdy Líza přemlouvá komentátora aby komentoval opakovaný zápas, ten při řeči zahlásí nějakou reklamu o uzeninach farmáře Deana a Líza mu je najednou podává (to věděla že to řekne? ), aby ten hnus před ní snědl... Jedna věc je nadsázka, druhá věc je aspoň základní logika, bez který vám bude fungovat leda spořič obrazovky. Ten námět demolice člověka davem kvůli kravině šlo opravdu udělat mnohem lépe. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvelej epizóde nasleduje o niečo slabšia, i keď aj tu je prítomný šport. Tentokrát je to baseball a Bartove "schopnosti". Keďže Springfielďania nemajú príliš veľa radosti zo života, tak aj mládežnícka liga je pre nich tak dôležitá, že ten, kto mesto oberie o titul, sa stane nenávideným občanom. Prichádza ale možnosť reparátu... O niečo lepšie sú ale peripetie s matracmi, kto by to bol povedal, aký zázrak na posteli majú doma Homer a Marge... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Tato epizoda byla fanoušky v online hlasování vyhodnocena jako jedna z nejhorších. (peeteno78)
  • Původní název epizody odkazuje na píseň „The Boys of Summer“ od Dona Henleyho. (peeteno78)

Reklama

Reklama