Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další z Homerových eskapád vede do hasičské stanice, kde ztropí opravdový nepořádek a většina místních hasičů je poslána do nemocnice. Stane se tak spolu se Skinnerem, Vočkem a Apuem dobrovolným hasičem, ale začíná jim pomalu vadit, že takhle těžká práce není placená a nastávají neshody. (Česká televize)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devätnásta epizóda z osemnástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Crook and Ladder" (Horí!). Homer Simpson, riaditeľ základnej školy Seymour Skinner, barman Vočko Szyslak a predavač Apu Nahasapeemapetilon sa stanú dobrovoľnými hasičmi. Získajú si obdiv a rešpekt občanov Springfieldu. Svoje postavenie však začnú zneužívať. Začnú vykrádať ohňom poškodené objekty. Keď sa to náhodou dozvedia Homerove deti, sú z neho veľmi sklamané. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

From Zero to Hero, alebo od zlodeja k hrdinovi. Kto by povedal, že takýto osud čaká aj Homera. Epizóda ale začína Homerovou nespavosťou a následne vedľajšími účinkami lieku na spanie, ktoré nakoniec vedú k tragédii na hasičskej stanici. Obe dejové línie idú za sebou a mám dojem, že z toho mohli vzniknúť dve špičkové epizódy. Takto som bol smutný, že Homerova zombie námesačnosť tak rýchlo skončila a že peripetie pri hasičských zásahoch nedostali viac priestoru. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda Hoří je dobrá a Homer se zde stane požárníkem a později i díky tomu krade i v jednom obchodě se svými kolegy a Marge mu to později s dětmi vyčítá a Meggie na začátku příběhu zlobí svoji rodinku,když nemá dudlík a Marge jí dudlík vyhodí do popelnice.Dám 3 hvězdy. ()

Reklama

Reklama