Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Homer se pozdě večer vydává koupit mléko, ale nikde ve Springfieldu není k sehnání. Zajede proto do sousedního Guidopolisu, kde se dá do řeči se sympatickým odtahovačem aut Louiem. Ten nabídne Homerovi práci odtahovače pod podmínkou, že se bude držet pouze ve Springfieldu. Homer samozřejmě s radostí přijme. Svou práci ale dělá tak důkladně, že ho začnou ostatní obyvatelé nenávidět a přichystají na něj léčku, při které Louie Homera unese. Ve Springfieldu zatím vzniká dopravní kolaps a Marge má o Homera po několika dnech strach. Nakonec se Maggie a Spasitel vydají Homera hledat a přivedou ho zpět domů. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedávno som konštatoval, že Spasiteľ má len Barta a sem tam Lízu, avšak táto epizóda ukázala, že možno najlepšiu dvojku bude tento psík tvoriť s Maggie. No a tvorcov definitívne už nebaví snímať Homera v elektrárni a tak mu stále vymýšľajú nové a nové krátkodobé zamestnania. Ale treba uznať, že sa už ako odťahovač narodil. Že začne byť tŕňom v oku celému Springfieldu, je samo sebou. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela dobrá epizoda.Homer zde hledá práci.Bart dělá zde alotrie.Maggie moc neposlouchá Marge.Dávám 3 hvězdy.Homer díky tomu,že nemluvně Meggie náhodou zničí své poslední mléko získá práci odtahovače. ()

Reklama

Reklama