Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je zima, venku sněží a u Simpsonových doma mají pořádnou zimu, protože Homer nezaplatil účty za topení. Společně sedí u krbu a ohřívají se u ohně. Přikládají vším možným až narazí na Marginu starou krabici, ve které naleznou diplom z vysoké školy. Homer začíná vyprávět, že to bylo v době 90. let. Homer a Marge spolu chodí a nastěhují se do prvního společného bytu. Marge přijali na univerzitu, ale nemá peníze na zaplacení školného. Homer se nabídne pracovat u svého otce v herně a platit Margino školné. Marge se ve škole velice líbí, a to hlavně díky jejímu novému profesorovi Augustovi, do kterého se postupně zamilovává. Homer zakládá punkovou kapelu. Vypadá to, že jejich životy se nadobro rozešly, ale Marge nakonec pozná, že jediný, s kým bude opravdu šťastná je Homer. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Budem sa tváriť, že išlo o akýsi paralelný vesmír, pretože Homer bol v deväťdesiatkách všeličo. len neviem, kedy by stihol byť aj grungeovou hviezdou a prečo zrazu nemajú z tejto éry žiadne peniaze. Ale keďže ide o rozprávanie rodičov ich deťom, tak sa to dá v pohode akceptovať. Mimochodom sa dozvieme, že bol to práve Homer a jeho Sadgasm, od ktorých Kurt a Nirvana odkopírovala svoj štýl (máme tu dve variácie na Rape Me) a čo si tvorcovia myslia o Floride. Niečo podobné smerom k juhovýchodu USA sme tu myslím už raz mali. No a nechýba aj nekorektné parodovanie liberalizmu, čo môže dnes mnohých uraziť, ale snáď nie. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sadgasm má pevné místo mezi mými nejoblíbenějšími hudebními skupinami, hlavně jejich písnička Margerine je naprosto skvělá (a minimálně o třídu lepší než původní verze s názvem Glycerine od kapely Bush) ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lahůdka 19.serie. Marge koketuje s profesorem Augustem (jak ten svět pokročil, dnešní parodie liberálního universitního profesora by mohla být neskonale ostřejší) a do toho Homerova kapela Sadgasm pere odkazy na seattlovský grunge, rocková mainstream 90 let (Shave Me - viz Rape me, Politically Incorrect viz Frances Farmer Will Have Her Revenge On Seattle, obojí Nirvana, Margerine viz Glycerine od Bush). Super. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...Docela dobrej díl parodující Kurta Cobaina, až na to, že je to nelogická hovadina, protože simpsonovi vznikli v roce 89 a tento díl stejně jako mnoho dalších dílů zcela popírá a narušuje jejich realitu. ()

snebka

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

• Hodnocení IMDB 6,2 • V USA 27. ledna 2008 • Hodnocení na **** jen proto, že se mi líbí grunge muzika a celkové zasazení do 90. let. Na druhou stranu to, ale úplně mění časovou osu Simpsonů a určitě ne pozitivním způsobem. • 71/100 ()

Reklama

Reklama