Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bárt se přidá do mládežnického spolku 4H. Je to zemědělský spolek, ve kterém se učí pečovat o zvířata, řídit kombajn apod. Na léto dostanou projekt, vybrat si ze stáda jednu krávu, kterou mají vykrmit a pečovat o ni. Bártův býk Lou je sice zpočátku malinký a hubený, ale Bárt se o něj stará tak pečlivě a dobře, že jeho Lou na konci léta zvítězí. Co ale Lou vlastně vyhrál? Samozřejmě to, že půjde první na porážku. Bárt přemluví Lízu a společně Loua unesou a dají ho na farmu ke Cletusově dceři Mary, se kterou se Bárt ve spolku seznámil. To ale Cletus pochopí jako svatební dar a začne chystat svatbu. Bárt zatím se sňatkem souhlasí, aby byl Lou v bezpečí. Na konci obřadu přiběhne Marge, která svatbu Bártovi zatrhne. Homer se převlékne za Loua a na porážku je odvezem on, zatímco Bárt se zbytkem rodiny dopraví Loua na letiště, kde ho posadí na let do Indie. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

whack 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bart pochopí, čo sa skrýva za výrobou mäsa a... urobí všetko, čo je v jeho silách, aby zachránil život kravy! Jeden z najkrajších dielov Simpsonovcov. (Zaujímavosť: Líza a Bart sa vrátia k oslobodzovaniu zvierat v diely Gorily a lode.) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokiaľ pociťujete nostalgiu za komunistickou zvučkou televíznych novín s traktorom na poli, tak určite túto epizódu nevynechajte. Jedna z najoriginálnejších zápletiek posledných sezón. Že je Bart v hĺbke duše citlivý chlapec, to už vieme dávno, občas to ale vedie k veľkým trablom. Dokonca to tak vyzerá, že sa stane v desiatich rokoch manželom. Niet divu, ženil by sa do rodiny, kde sú už trinásťročné dievčatá po dvoch rozvodoch. No a veci sa ešte skomplikujú, keď sa do veci vloží Homer. Nakoniec je to on, koho treba zachrániť. ()

Reklama

Reklama