Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Líza natočí v rámci školního projektu dokument o své rodině. Její snímek má nakonec takový úspěch, že jí ředitel Skinner spolu s inspektorem Chalmersem přemluví, aby se zúčastnila Filmového festivalu v Sundance. Na festival Líza jede i s ostatními členy rodiny, kteří jsou při premiéře jejího filmu velmi pobouřeni, když zjistí, jak ošklivě se o nich Líza ve svém dokumentu zmiňuje. Ještě, že natáčel film o své rodině také Nelson. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyhradené pre milovníkov festivalovej tvorby. Užijete si Jima Jarmuscha a Johna C. Reilyho (v origináli) a Woodyho Allena (ten klasicky na to nemal gule), takže v dabingu sa tento handicap zmaže. Jimov odchod zo scény nemá chybu, poznám ľudí, ktorí by tento štýl zmiznutia v jeho prípade uvítali. No a Skinner s Chalmersom by boli skvelí filmoví agenti, takto budú zase nabudúce len školskí "žabaři", ako by povedal Homer. Neviete, ako to skončilo nakoniec s tou Scarlett? ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milovníci filmů si tuhle epizodu užijí. Zařazení Jima Jarmusche velmi potěší, trefný rozhovor s Homerem ("Kdo skutečně jste?" "To sám nevím, odpověď na to hledám ve svých filmech.") pochopí jen ti, co aspoň jednoho Jarmusche viděli. A taky jeho zmínku o nezávislých artových filmech bychom si měli vzít k srdci. Jako bonus hádka Woodyho Allena, který chce adoptovat Scarlett Johansson. Prostě filmová epizoda pro fajnšmekry. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý vrchol 19.serie s festivalem Sundance a dvěma věrně podanými civilními dokumenty Life Blows Chunks (Nelson) a Capturing the Simpsons (Lisa). Navíc hostující Jim Jarmusch, Woody Allen a John C. Reilly.. ()

Reklama

Reklama