Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homerova matka se rozhodne skoncovat s životem uprchlice a aktivistky a vrátí se zpět za rodinou do Springfieldu. Mona ale náhle umírá a Homer si vyčítá, že jí před smrtí vlastně ani nestihl říct, jak moc ji má rád a že se s ní hádal. Rozhodne se tedy alespoň splnit matčino poslední přání – rozsypat její popel do jezera Wastershare ve Springfieldském Monument Parku. To ale ještě netuší, jaké to bude mít následky. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

snebka

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

• Hodnocení IMDB 7,0 • V USA 11. května 2008 • Dílý s Homerovou matkou patřily k tomu nejlepšímu, co Simpsonovi nabídli. Obzvlášť ten první. Škoda, že jsme se s ní nerozloučili důstojnější epizodou. • 64/100 ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kto by to povedal, že z opätovného stretnutia Homera a jeho mamy bude paródia na Bondovky. A hlavným zloduchom bude Burns. No možno nikto, ale zase to ani nikoho neprekvapí. Z látky sa asi dalo vyťažiť viac, ale potešilo praktické využitie predmetov z dedičstva pred ekologickou katastrofou. Najlepšia scéna je ale ešte tá pred samotnou hlavnou zápletkou, Homer verzus desiatky plyšových medveďov. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Obchodní řetězec Stuff-N-Hug je parodií na obchodní řetězce Build-A-Bear. (peeteno78)

Reklama

Reklama