Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pan Burns vyhraje v pokeru basketballový tým a sportovnímu odvětví se začne věnovat o poznání více než jindy. Dokonce se rozhodne postavit novou sportovní arénu. Pro svůj záměr si však vybere místo, kde žijí ohrožené včely. To se samozřejmě nelíbí Líze, která rozjede velkou protikampaň. (Česká televize)

Recenze (6)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lisa coby génius zachranuje včely.Homer s Bartem tropí vtípky.Marge vidí později Lisu s včelím "plnovousem".Děda Abe má "halucinace".Tento díl je docela dobrý a já mu dávám 3 hvězdy.Mr.Burns coby "pracháč" dovádí s ostatními zbohatlíky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosť originálna zápletka, dokonca až tak, že by ste nepovedali, že sa podľa tohto námetu dá nakrútiť epizóda Simpsonovcov. Lízine dejové linky patria v epizódach skôr k tým slabším, avšak tentokrát ako záchrankyňa včiel nelezie na nervy, ale je zdrojom vtipu, len si počkajte, ako jej to sluší s včelou bradou. Parádne to okomentuje Abrahám... No a dokonca sa jej príbeh prelína s tým Burnsovým a z dielu sa stane regulérny katastrofický film. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (8)

  • Miliardáři v kempu střílejí na obrazy „Mona Lisa“ od Leonarda da Vinciho, „Aranžmá v šedé a černé: Portrét umělcovy matky“ od Jamese McNeilla Whistlera a „Výkřik“ od Edvarda Muncha. (Duoscop)
  • Školník Willy říká, že včely umírají po celém světě od Glasgowa po Edinburgh. Ve skutečnosti jsou od sebe tato dvě města vzdálena „jen“ 74 kilometrů. (peeteno78)
  • V epizodě se Homer Marge zmíní o jejich vzájemných fobiích. Homer řekne, že u něj jsou to hadi. Jak však víme z několika epizod dřívějších řad (např. Hadobijecký den, 1993), jsou to pavouci, ze kterých má Homer strach. (Guilemot)

Reklama

Reklama