Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V oblíbené strašidelné show uvidíme parodii na Hitchcockův hit Vražda na objednávku, film 28 dní poté a hororový muzikál z Vočkova výčepu. Zemře mnoho hlavních postav a řada vedlejších bude zmrzačena. Zábava pro celou rodinu! (TV Prima)

Recenze (11)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat oživlých mŕtvol samozrejme raz za čas musí byť, tentokrát je spúšťačom pandémie krusty burger na druhú. Keď uvidíte proces vzniku, nebudete prekvapení. Vrcholom je ale úvodná epizódka parodujúca Hitchcockove filmy, nejde iba o Dial M for Murder, ako naznačuje titul. Tretí príbeh sa odohráva v krčme u Očka a je inscenovaný ako divadelná hra. A opäť ide o Očka a jeho večnú lásku k Marge. Tu je to trochu slabšie, ale snová scéna z Hitcha je tak geniálna, že celá epizóda si zaslúži plný počet. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The Simpsons" sú na prvom mieste v rebríčku mojich obľúbených televíznych seriálov. Americká animovaná rodinka zo Springfieldu ma dokáže vždy veľmi dobre pobaviť. Obzvášť rád mám špeciálne horrorové epizódy - "Treehouse of Horror". Prvý krát sa tento špecifický diel objavil v druhej sérii. Odvtedy sa to stalo pravidelnou tradíciou. Je vždy zložený z troch krátkych príbehov. Horrorová epizóda z dvadsiatej prvej série obsahuje tituly: "Dial ´M´for Murder", "Don´t Have a Cow, Mankind", "There´s no Business Like Moe Business". ***** ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Když Homer mlátí Barta knihou, tak Líza řekne, že to je poslední kniha na světě. V pozadí jsou ovšem vidět další knihy. (Delock)
  • Jedná se o první speciální čarodějnický díl, který byl vysílán ještě před svátkem Halloween. (peeteno78)

Reklama

Reklama