Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homerův nový vedoucí je pěkný ras a nakládá mu tolik práce, že začíná selhávat jako manžel. Když odjede do Paříže, začne se o Marge ucházet Ned. Dokáže hospodyňka odolat jeho vypracované postavě? A vrátí se Homer včas? (TV Prima)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Springfieldske paničky premýšľajú, ako by mohli tento rok pomôcť charite a prichádzajú na niečo podobné, ako kedysi istá skupinka britských nímandov v strednom veku v istom britskom zapadákove. No, najlepšie vyzerajú fotky s Marge, čo nikoho neprekvapuje. Homer sa zrazu ocitá ako Carlov podriadený a nestáva sa iba jeho pravou rukou, ale doslova oboma. Zhodou okolností navštívia Paríž a Homer musí prehodnotiť, kde a ku komu v skutočnosti patrí. Šteklivá epizóda, ktorú by dnes nejeden puritán označil za príliš sexistickú, ale koho to zaujíma. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Když Marge a Homer hází erotickými kostkami, tak Homer hází celkem třikrát a ve třetím hodu hodí kombinaci, která není možná. Jelikož na kostce s činností jsme již viděli šest variant – „nuzzle, kiss, tickle, lick, spank a nibble“ a při třetím hodu Homer hodí variantu „whisper into“, která ještě nepadla a jde tak o variantu číslo sedm, což ale není možné, jelikož kostka má celkem šest stran. (hrumsrt)
  • Když jí Marge s Nedem jahody se šlehačkou, tak z první jahody šlehačku slízne. V dalším střihu má ale na jahodě zase šlehačku. (Duoscop)

Reklama

Reklama