Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve Springfieldu vypukne sněžná kalamita, jejímž výsledkem jsou nejen zavřené školy, ale i výpadek elektrického proudu. V nudě způsobené nefunkčností elektrických zařízení zatouží Bart po bratrovi. Podaří se mu přimět Homera a Marge ke zplození dalšího potomka? (TV Prima)

Recenze (6)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Girls are easy! Girls love daddy. Girls make birthday cards with glitter on them. Girls can marry a hockey player and get me seats to hockey games. Girls don't steal my knives, and I don't have to tell girls how their bodies work, because I don't know." ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bart zatúži po bratovi. Len tak zničoho nič. Vlastne ani nie, elektrina totiž nefunguje, takže Krusty, Itchy a Sctratchy v telke tým pádom nie sú a Líza sa tak pekne hrá s Maggie. Kde ho ale zobrať? Vymyslí plán A, ktorý má ale isté úskalia, napríklad by z toho mohla byť ďalšia sestra, a tak prejde na plán B. Lenže ani ten nevyjde a tak na rad prichádza zázrak. S novým bratom je síce sranda, kto ale dokáže s Bartom držať dlhodobo krok? Samotný záver je tak škodoradostný, až máte chuť si ísť chudáka adoptovanú sirotu zobrať domov sami. Chlapca totiž čaká veľmi krutý osud... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • Film promítaný v kině odkazuje filmovou sérii Saw. (Duoscop)

Reklama

Reklama