Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marge s Homerem dojdou k závěru, že je důležitější jejich manželství než Bartova budoucnost, a nechají ho, aby si po libosti řádil. Podaří se rošťáka zastavit včas? A kdo vůbec napsal tajemný vzkaz, že chce Bart zničit školu? (TV Prima)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodné video z päťdesiatych rokov o budúcnosti Springfieldu patrí k najlepším "filmom vo filme" v seriáli vôbec. Taktiež k najlepším predstavám, respektíve snom, patrí Homerov o tom, že je prvý muž, ktorý vyhral hádku nad ženou. No a poteší aj objav starého metra pod zemou. Dejovo ide skôr ale "len" o lepší priemer a zápletka s x-tou manželskou krízou a neposlušným Bartom tu už bola nespočetnekrát. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bart opět "řádí" ve škole a dohání tam školní projekt na který měl doma dost času,ale on ho vyrábí až rychle ve škole.Později je mu špatně a má chřipku a teplotu a musí zůstat doma sám.Lisa řeší doma zlomky a matiku.Jejich rodiče tentokráte řeší manželskou krizi.Homer trochu blbne a je líný s prací doma.Maggie se zde moc neobjeví a na začátku příběhu je zobrazena v tv pořadu budoucnost.60 procent! ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Heslem všech Simpsonů bylo V nejlepším přestat!" Bohužel ne. I na téhle epizodě je vidět, kam se celá série šine. Lisa stejně jako v epizodě Lisa the Simpsons (17., v 9 sérii) řeší své předky. Ale zatímco starý genearologický díl byl skvělou zábavou, nové nahlédnutí do rodokmenu se ukazuje být mravokárnou historkou o nespravedlnosti otrokářství. Po hříchu, bez humoru. A to je ještě jeden z lepších dílů 21.série.. ()

Reklama

Reklama