Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na springfieldském nádraží je nalezena taška s radioaktivním plutoniem. Všem je hned jasné, že jde o teroristický útok. Zastupitelstvo pořídí vševidoucí kamerový systém. Město je bezpečné, ale jeho obyvatelé přijdou o soukromí. Podaří se najít slepé místo, kde si budou moci ctihodní občané pořádně zařádit? A proč nechce být Líza blond? (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborné! Progresivní demonstranti s transparenty America is always wrong a We love Murderers, na druhou stranu Lisa zesměšněná podpásově v diskusi jen kvůli barvě svých vlasů. Tenhle díl byl vtipný po všech stránkách. "Kdo je pro návrh at řekne sýr. Kdo je proti návrhu at řekne Nenávidím Ameriku...Nená..a sakra....Kdo je pro zkrácené volební období, at řekne Mám sex se zvířaty. ..Já mám sex se zvířaty, jen nejsem pro zkrácení volbeního období." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najlepšia úvodná sekvencia od... evolúcie, určite lepšia video verzia Tik Tok ako originálny klip. Nasleduje originálna zápletka so zavedením kamerového systému po celom meste, ktorý sa tak nejak začne vymykať z ruky. Ešteže je tu Bart a vymyslí doslova s pomocou vlastnej zadnice riešenie, konečne ju využil aj praktickým spôsobom. Kreslenie hranie zóny bez kamier je jedna z najlepších scén tejto sezóny. Dejová línia s Lízou je oproti tomu dosť nuda, ale zase sme ju prvýkrát videli s nafarbenými vlasmi, ak si dobre spomínam. ()

Reklama

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • V jedne scéně se objeví žena s deštníkem, která odkazuje na muzikál Mary Poppins (1964). (Duoscop)
  • V úvodu epizody hraje píseň „TiK ToK“ od Keshy. (Duoscop)

Reklama

Reklama