Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Smithers zjistí, že ho pan Burns vynechal ze své poslední vůle jen proto, že není dostatečně podnikavý. Proto přemluví Vočka, aby ze své krachující hospody udělal tak trochu jiný bar. Jenže Vočko má k homosexuálům komplikovaný vztah. (TV Prima)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očko zase mení charakter svojho podniku. Tých zopár štamgastov predsa len okrem piva nikdy nič nepije, takže tržby nie sú nič moc. Spolčenie so Smithersom mu ale otvorí nečakané obzory. Len to bude vyžadovať od neho trochu tej pretvárky. No a do školy prichádza učiť zase nejaká tá kočka a starý mládenec Skinner zbystrí zrak. Čo na to ale máti a Bart? ()

dyxhgd odpad!

všechny recenze uživatele

Pro někoho tento komentář možná bude spoiler, ale vzhledem k plochosti a předvídatelnosti děje to nebude újma. Na začátek Vočko opět mění zaměření své hospody - něco, co jsme viděli už snad 3x a v dalších sériích znovu uvidíme. Vočko následně předstírá, že je gay, na což se fakt hrozně překvapivě hodně brzo přijde. Druhá a naprosto nesouvisející dějová linka se týká ředitele Skinnera a nové učitelky hudební výchovy. Lusknutím prstu a na základě ničeho se do sebe zamilují, aby se následně rozhodla odjet z města jen proto, že se s její dcerou nechce bavit Bart. Simpsonovi jako rodina tu nehrají prakticky žádnou roli. Vtipy velice plytké, zoufale umělé a nevtipné. Epizoda je fakt zoufalá, radši než produkovat toto, měli Simpsonovi spáchat hromadnou sebevraždu 20 let zpátky. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • V epizodě jsou fotky Vočkových předchozích přestaveb jeho hospody, kde byla Marge spoluvlastníkem (Drahé pivínko, 2005) a v různých dílech od začátku seriálu se v této hospodě objevila. Když ale později Marge sedí s Homerem v gay podniku, tvrdí, že je tady poprvé. (Harper66)

Reklama

Reklama