Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Líza objeví na školním výletě květinu, z jejíhož výtažku lze získat lék na zahnání mrzutosti důchodců. Testování na dědovi Simpsonovi je opravdu úspěšné, a tak se Bart rozhodne pilule prodávat i ostatním staříkům a stařenkám. Vedlejší účinky na sebe nenechají dlouho čekat. (TV Prima)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Líze v tejto epizóde lezú škorpióny. Dedkom a babkám vypadávajú oči z jamiek. Taktiež vypadávajú aj škorpiónom. Inšpektor vyčíta Skinnerovi, že išiel radšej na pn, ako by si nechal odrezať nohu. Tentokrát sa ide, ako sa hovorí, až za hranu, ale v animovanej forme je to veľmi vtipné. Najmä Abeho oči v náleve v potápačských okuliaroch. A Bart môže byť rád, že zázračnú novú medicínu neochutnal aj on. Je to skrátka správny dealer, predáva, zarába, ale neberie. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Originální.Dobrý příběh.Dávám 60 procent.Lisa jako všestranný génius objeví náhodou zázračný lék.Dědu Simpsona vyhodí z důchodáku.Poté bydlí u Homera a je mírně  "sklerotický" a lék na něj zprvu má dobré účinky.ale později selhává.Příběh škorpiona je docela dojemný. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Postavy Road Runerr a kojot Will, které se objeví na začátku epizody, se poprvé objevily v krátkem filmu Běžec a vztekloun (1949). (Duoscop)

Reklama

Reklama