Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hospodský Vočko má jediného kamaráda, a tím je starý hadr, kterým po večerech utírá stoly a bar. Netuší, jaký poklad drží v ruce. Nevábná textilie byla kdysi slavnou, raně středověkou tapiserií a prošla mnoha staletími muk a útrap... (TV Prima)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak povedal by som, že táto séria zažíva v polovici svoj vrchol a scenáristi chytili druhý dych. Nejde síce o dokonalú epizódu, ale orámovať historky z minulosti rozprávaním Očkovej handry na pivo na pulte je originálna myšlienka. Homer chodí bojovať za Flandry, Líza je Šeherezáda, Homer vystúpi s Bartom na Mount Everest, dočkáme sa aj Yetiho a to nie je zďaleka všetko. Len v tej náloži deja sa stratila línia s Bartom a urazeným Milhouseom. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta trojka ode mě... to neznamená, že je ten díl špatný. Naopak, pojetí je zajímavé a jiné, proto dávám vyšší hodnocení, než jaké jsem dala celým Simpsonovým, které nemám ráda. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdykoli se v názvu objeví Vočko nebo Krusty, tak mám obavy, že se bude jednat o zbytečnou dvacetiminutovku, jež mě nebude bavit. Vočko na hadry ale tenhle mýtus bortí naprosto ve všech ohledech a je rázem jednou z nejlepších epizod, která se vyprávěním vrací do daleké minulosti. ()

Reklama

Reklama