Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do Springfieldu zavítá Lady Gaga. Pomůže Líze získat ztracené sebevědomí? (TV Prima)

Recenze (18)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jediná epizoda při níž jsem viděl anglickou verzi a navíc i behind scény z dabingu... Když jsem to viděl před nějakými 7/8 lety poprvé, tak to pro mě byla jedna z nejslabších epizod seriálu vůbec, ale v budoucnu pak přišly daleko horší.. Jenže dnes už se na to dívám jinak, jsem Little Monster (P.S. Tohle překládat je zrůdnost!) a mám v tom prostě tu svoji Stefani! Ta epizoda není zlá, ale pokud nemáte rádi Gagu a nic vám ten její styl neříká, tak je to pro Vás prostě jen "Lady Jája". Ale když já mám Stefani tak rád, tak moc rád... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Simpsonovci pochopili Lady Gagu a Lady Gaga pochopila Simpsonovcov. Ale diváci to nepochopili, respektíve si zamenili ich "obľúbenosť" Lady Gagy za kvalitu epizódy. Je fajn, že ďalšia superhviezda si dokázala takto zo seba urobiť srandu (najmä scéna s výstupom z vajíčka a Jimbovou poznámkou k tomu). Nie je to určite žiaden top sezóny, ale prepadák tiež určite nie. ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem příznivec Lady Gaga, ale ani její odpůrce. .. Nemyslím si, že Simpsonovi tímto dílem se zavrhly, protože jediné co udělali, byla implementace někoho známého do svého dílu a to stylem, že Lady Gagu vykreslili animovaně reálným způsobem.. Takže když nejste idi*t tak pochopíte a když idi*t jste tak ihned zavrhnete či naopak... ()

Pierre 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aniž bych stál o to zasekat si hodnocení, stovkami epizod, některé díly ohodnotit musím. Myslím si že snad všichni, co hodnotí jednotlivé epizody jejich hodnocení neberou vůbec vážně a klidně každému dílu jejich oblíbenému seriálu dají 5. Jak si lze jinak vysvětlit, že nové odpadové díly Simpsnových mají skoro stejně dobré hodnocení jako ty bezchybné staré kultovní díly ze 3 až 19 série. Tato epizoda pouze ukazuje, jak se Simpsonovi stali v posledních letech tím, z čeho si vždy dělali srandu. A taky že se již snaží přizpůsobit současné době a mladší (nebo jednodušší) skupině diváků. Tenhle díl je opravdu jeden z těch nejhorších a s původnímu Simpsny už má spoléčné jenom ty žluté postavičky. ()

Jaroslaf odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tímto dílem seznal jsem, že Simpsonovi definitivně skončili. Odporná a nesympatická "zpěvačka," zcela ovládla tento díl a celý děj i postavy jí byly naprosto podřízeny. Dodnes nevím, jestli si Lady Gaga tento díl zaplatila, ale celá epizoda se najednou v podstatě bojí vtipkovat na její účet, celá se točí jen okolo ní a opravdu to vyznívá spíš jak díl na objednávku. Je zde jakýsi děj, že Líza je zase jednou ufňukaná a Lady Gaga jí svým neskonalým umem rozdávat radost vytáhne z deprese(!) Bylo mi z toho nevolno. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Když přijíždí po kolejích Gaga-express do Springfieldu, tak hraje skladba „Poker Face“ právě od Lady Gaga. (hrumsrt)
  • Při závěrečných titulcích zpívá Homer vlastní text na hudbu skladby „Poker Face“ od Lady Gaga. (hrumsrt)
  • Milhouse se svěří, že má strach z aut z filmu Auta (2006). (Duoscop)

Reklama

Reklama