Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer se stane závislým na nové televizní reality show Války o krámy, ve které se lidé přehrabují v pokladech v opuštěných skladištích a garážích. Jedno takové skladiště zavede rodinu k objevení tajemné minulosti dědy Aba... (TV Prima)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štrnásta epizóda z dvadsiatej štvrtej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Krásavec dedo" (Gorgeous Grampa). Všetko nasvedčuje tomu, že Homerov otec Abraham Simpson je latentný gay. Nie je to prvý krát, čo agresívna lobby LGBTI pretlačila svoju chorú, zvrátenú propagandu aj do tohto seriálu. Začiatok tejto epizódy je oslavou homosexuality a ódou na jej bezkritickú toleranciu. Hnus. Simpsonovci pomaly, ale isto strácajú moje sympatie. ** ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niekedy to vyzerá, že tvorcovia nemajú nápady pre súčasnosť, pričom naposledy sme tu mali skvelý nápad s Milhouseom, a tak stále vymýšľajú, čo sa kedysi stalo dedovi alebo kým ešte vo svojom živote bol. Tentokrát prídeme, spoločne aj s rodinou, na to, že kedysi zápasil v v ringu so ženskou parochňou. A kto iný by si to mal pamätať, ak nie Burns. Narafičené stretnutie deda so Smithersom v parku je úplná topka. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (6)

  • V epizóde sa dozvieme, že Abe Simpson bol v 50. rokoch 20 storočia wrestlingovým zápasníkom. Jeho gimmick predstavoval márnotratného krásavca, čím bol medzi divákmi vnímaný ako "heel" (záporák) a tento pocit neobľúbenosti medzi divákmi ho donútil s wrestlingom skončiť. (AxelWers)

Reklama

Reklama