Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bart chodí na hodiny klavíru k sympatické dívce z Ruska. Marge zatím učí jejího otce řídit a Homer ztratí i těch pár posledních vlasů, které mu zbyly... (TV Prima)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bart v sérii číslo 24 ukazuje už svoj dvadsiatyštvrtý talent, ale tentokrát je to možno celé úplne inak. Homer prišiel o posledné dva vlasy a v podobnej depresii sme ho nevideli už veľmi dlho. A z Marge sa stane súkromná inštruktorka vo "svojej autoškole". Zápletky síce nepatria medzi to naj, ale vtípky sú vo Falošnom virtuózovi obzvlášť vypečené. "Takto americká polícia nefunguje"... "Musím sa to naučiť do večerného striptízového vystúpenia mamy"... a tie rifle na Wiggumovi a sestrách Bouvierových... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Postavu ruské lektorky hry na klavír Žéňi v originále nadabovala herečka Jane Krakowski, ačkoliv nepochází z Ruska, ale má polské předky. (Alfréda)
  • "Gaučový gag" v úvodní znělce pomáhá tvůrcům seriálu upravit délku každé epizody přesně tak, jak potřebují. Některé gaučové gagy trvají déle než jednu minutu. Tato epizoda má jeden z nejdelších gaučových gagů se stopáží 1,27 minut. Vytvořili ho animátoři seriálu Robot Chicken (od r. 2005). (Ruuzha)
  • Kluci jsou na hřišti při šikaně uvázaní na prolézačce tak, že napodobují Newtonovu houpačku. (Duoscop)

Reklama

Reklama