Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Žít s Homerem není vůbec jednoduché, obzvlášť, když se ukáže, že trpí narkolepsií... (TV Prima)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka teda rozhodne nie je nová, Homer a Marge prežívajú ďalšiu zo svojich nekonečných manželských kríz. Spracovanie ale inovatívne rozhodne je, nie je vôbec jasné, čo je predstava, sen a čo skutočnosť. A záverečné postupné prebúdzanie sa do tej "skutočnej" reality je vrcholom epizódy. Okrem iných pobavia fóry so starým psom na prechádzke, Homerove tetovanie, stretnutie v reštaurácii a Lennyho "utorková" šálka v práci. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Complicated? What's complicated? We're not together, but we're not legally apart, and I have to fight for the right to see the children I spent my life avoiding. What's complicated about that?" ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer zde to nemá jednoduché.Trpí tady narkolepsií(poruchou spánku).Pospává,kde se dá.Dokonce usne i v práci.V jeho sektoru v elektrárně dokonce vznikne požár.Taky manželství Homera a Marge má krizi.Homer si najde za Marge mladší náhradu.O něco později si i Marge najde místo Homera staršího muže.V této epizodě hodně pije Homer pivo a jeho nová přítelkyně docela taky.O Bartovi a Lise zde moc v této epizodě zmínka není.Homer se dokonce i s novou přítelkyní i vyspí,ale asi za to nemůže,nebot večer před tím byl docela opilý...Dám 3 hvězdy a 60 procent(viděno v angličtině na You tubu). ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Scéna, ve které přecházejí Simpsonovi přechod, odkazuje na skupinu Beatles. (Duoscop)

Reklama

Reklama