Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lisa si najde novou kamarádku, panovačnou Harper, jejíž rozvedený tatínek je velice bohatý. Pro Homera tím začíná kamarádství s výhodami... (TV Prima)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer a jeho nové špeciálne kreslo, to je nápad za milión. Jeho to ale bude stáť iba 1100 dolárov, takže pohoda. Prinajhoršom mu ho budú chcieť len všetci zničiť. A možno vďaka svojej dcére a jej kvázi novej kamarátke navštívi spoločne s rodinkou karibský ostrov. Kanonáda skvelých fórov, jeden odkaz na diel s N´Sync a opäť do štúdia prišiel David Copperfield, aby nahovoril samého seba. A nebol by to Bart, aby nevymyslel nejakú "rošťárnu", tentokrát úplne na záver. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ten začátek je jak od Pixaru. Ten twist ze starýho dílu o přidání k armádě potěšil. A fakt divnej konec jenom aby se epizodní postava už nemusela objevit, ale kdo by se tomu po 27. řadách divil, že? :D ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlášky: "Jsem Harper, zrovna jsme se přistěhovali, snažím se najít kamarády." - "Líza, bydlím tu od nepaměti, snažím se najít kamarády." / Otec Harper: "A když jsem smutný, kupuju hokejový tým. Nestojí skoro nic a jen dneska jsem vydělal 80 milionů." (Homer tříská hlavou o zeď, než omdlí.) Homer: "Vydělal jsem 80 milionů?" (Homer se probouzí.) Otec Harper: "Ne, ale zesměšnil jsi doktora říkal, že zemřeš." Doktor: "Pořád by mohl." / Marge: "Páni, celý týden, škoda že děti mají školu." Homer: "Marge, prosím, Líza o nic nepřijde a Bart by stejně nic nedohnal." / Otec Harper: "Řekni tvé holce, ať nechá moji dělat věci po svém, protentokrát. A pokaždé jindy." Homer: "Harper, vím, že bych to neměl říkat na tvém ostrově, ale jsi docela rozmazlená. Lízu si nezasloužíš. Nic nemiluju víc, než ji. Je mým sluncem, měsícem a těmi dalšími věcmi." - 90%. ()

Reklama

Reklama