Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Malý Bart se celá léta po svém pokouší vystoupit ze stínu úspěšné sestry... (TV Prima)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždy som rád, keď tvorcovia seriálu citujú, rozumej parodujú, aj filmy mimo americký a svetový mainstream. Asi sa Boyhood dalo aj naratívne okopírovať a priniesť tak ďalšiu klasickú epizódu z minulosti a vzdialenejšej budúcnosti, ale Bart a špeciálne Milhouse ako pätnásťroční a osemnásťroční sú absolútne bezchybní. A Homer nič nechápe v akejkoľvek časovej rovine. Jeho pokec s Bartom na tráve citujúci ústredný film patrí/by mal patriť medzi najklasickejšie scény vôbec. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy mě Simpsonovi nedokázali tak emotivně rozebrat jako tomu bylo zde... Vztah Barta a Dědy prostě skvěle napsán! Snad až geniální díl, navíc obklopen mnoha podprůměrnými... ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Film Chlapectví po Simpsonovsku. Hlášky: "Proč je nebe modré?" - "Já nevím, prostě je." - "Proč jsou mraky bílé?" - "Netuším." - "Proč jsou lidé žlutí?" - "Protože je tak Bůh stvořil." - "Proč je tráva zelená?" - "Aby se v ní dal najít golfový míček." / "Mladíku, neměj strach, nemusíš umět číst. Zákazníci si jen ukážou na obrázek burgeru, který budou chtít." / Učení se s tímhle novým ovladačem mě vážně unavilo. Nikdy jsem neviděl zelená tlačitka pro menu. Šílené tlačítka." / "Mám vás rád oba stejně, na 40%. Musím si nechat rezervu." / "Vypadá to, že jsme ukončili světelnou můru na Elm Street." - "Tohle je ale Maple Street, šéfe." / "Když měníš stěrače, stačí vyměnit jen tu gumovou část, ne celý stěrač." - "A kde se dají koupit ty gumičky?" - "To nevím." / "Páni, líbáš tak dobře, jak Terri říkala." - "Počkej, ty nejsi Terri?" - "Ne, já jsem Sherri. Ale jak půjdeme dál, tím líp poznáš rozdíl." / "Ralphe, ty ses dal k armádě?" - "Ano, protože jsem potřeboval kostým na oslavu." - 100%. ()

Reklama

Reklama