Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Líza to nemá s Bartem jednoduché. Brácha ji pořád štve. Poslední kapkou je, když jí sebere a vyhodí klobouk proti slunci, který na ní každý obdivoval. V noci začne Barta navštěvovat nechutná příšerka pokrytá slizem a připomíná mu, co všechno provedl. Bart se z toho snaží vykroutit a popírá vinu. A monstrum je čím dál nechutnější. Nakonec už to Bart nemůže vydržet a rozhodne se raději přiznat. Jenže je to ještě horší, protože Líza mu tentokrát nechce odpustit. Bart má jedinou šanci... Ve Springfieldu se mezitím zrodí nečekaný šampión. Když mu Marge zakáže očumovat volejbalistky, Homer začne hrát šachy. A kupodivu mu to jde! (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer v sobě objeví talent na hraní šachů.Bohužel má i občas smůlu.Třeba,když mu odtáhnou automobil.Bart a Lisa se v této epizodě moc nemusí.Marge sem tam sleduje Homera při hraní šachů.Děda Abe je v penzionu(na začátku této epizody)a vnuk Bart jde k němu na návštěvu.Klobouk,který patří Lise Bart hodí na šroták a později jej kvůli Lise odtamtud zachrání...Dávám 3 hvězdy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Treba byť trochu zhovievavý a odpustiť scenáristom, že zrazu máme v Springfielde pláž a Homer kedysi hrával s otcom šachy. Keď je opätovné prepisovanie pravidiel a "faktov" seriálu doprevádzané vtipnými gagmi, tak to nie je tak ťažké. Lenny v kufri, Homer a posledná partia s otcom, skypovanie s majstrom sveta v šachu, ale predovšetkým dedo ako kužeľky v bowlingu a Bartove zhmotnené výčitky svedomia a Homerove zhmotnené lenivosť, opilectvo, a tak ďalej, a tak podobne... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Když Líza hledá svůj klobouk, tak je ve sklepě uložena kamenná hlava z epizody Krevní msta (1991). (Duoscop)

Reklama

Reklama