Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Prázdninový pobyt na táboře Šáši Krustyho není ani zdaleka idylický. Bart a pár dalších velkých kluků vytrvale šikanují všechny ostatní děti, a tak se domů vrací autobus plný vyklepaných trosek. Bart a Líza navštíví terapeuta, který varuje rodiče, aby na ně dávali pozor. Bart předstírá, že má trauma, ale ošklivě se mu to vymstí. Zdá se mu noční můra o tom, jak společně s Lízou prchali na kánoi po divoké řece. Homer se mezitím naštve, že kvůli tomu všemu povyku si nemůže užívat s Marge. Proto vyrazí do práce dřív a zjistí, co se děje v elektrárně, když tam ještě nikdo není. Díky tomu se z něj stává tak produktivní zaměstnanec, že dokonce dostává přidáno. (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodne nejde o diel, ktorý by sa celý odohrával v Krustyho tábore, ako sa dialo v tom legendárnom hlboko v deväťdesiatkách. Skôr sa postupne dozvedáme tajomstvo, prečo Bart a Líza majú z tejto návštevy psychické problémy. Viac ale pobaví "nový" Homer, po rokoch si totiž rozbalil príručku bezpečnostného technika z igelitového obalu a div sa svete, nie zrovna úzka knižka ho začala baviť. Mňa zase bavili vizualizácie fungovania jeho mozgu po tomto osvietení. Čo na to ale Marge? ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pradávný díl Kamp Krusty, na nějž tato epizoda navazuje, je jedním z nejlepších vůbec. Sice se už nezdařilo pokračovat ve stejné laťce, i přesto se dostaví dost úsměvných odkazů na dávnou 4. sérii. A o vtip také není nouze samosebou. ()

Reklama

Reklama