Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kvůli dalšímu ze svých vtípků si Bart vyslouží nepředstavitelně dlouhý trest po škole. Z nudy se trefuje do koše na odpadky a postupně piluje své schopnosti. Následně se projeví jako basketbalová hvězda. Jeho kariéra jde strmě nahoru a rychle mu to taky stoupá do hlavy. Hádky s trenérem, kterým se stal jeho otec Homer, jsou na denním pořádku. Na Barta zabírá snad už jen škrcení. Zvlášť poté, co se nebezpečně zaplete s mafiánem Tlustým Tonym. Ale díky Líze a jejím investigativním schopnostem vychází najevo, že mafie už má Barta dost, tajně kuje pikle a chce ho odstranit navždy. (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

orkadimenza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to, že se jedná o mnou neoblíbený "dokumentární" typ epizody, se tenhle díl dost povedl. Jasně, nejsou to ti staří dobří Simpsonovi, ale dobrých hlášek je zrovna v této epizodě poměrně dost. Nejvíce pobavila narážka na Nevyjasněné zločina Roberta Dursta v podání pana Burnse a taky Homerova práce hlavního kameramana. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Experimentálnejšie prerozprávaný diel, čo asi mnohých zmiatlo a skončil tak v modrých číslach. Retrospektívne a dokumentárne prerozprávaný dej trochu pripomína Občana Kanea, ale ono je tu toho proste na 20 minút veľa. Vzostup nahor je až príliš rýchly a Bartov tréner mal byť niekto iný ako Homer. Celé je to podané akosi chladne, ale snaha o niečo iné sa vždy cení. Najviac zabodoval nie Bart na ihrisku, ale Milhouse ako anonymný kamarát. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama