Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco celý Springfield loví pokémony, Bart se chytí příležitosti a začne podnikat v oboru „profesionální vnouček"... (TV Prima)

Recenze (12)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bart je ako dokonalý vnuk dokonalý, ale osobne išla úplne mimo mňa miestna posadnutosť hrou parodujúcou Pokémonov. Čiže hodnotenie sa odráža aj od toho, že ani poriadne neviem, o čo v skutočnosti išlo a nikdy som nemal v úmysle túto hru hrať. Tým pádom si ani Bart nemôže nárokovať celú epizódu na svoje huncútstva s dôchodcami a mne je to ľúto. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byť se jedná o díl, který reaguje na současný trend a měl by tak být pochopitelný pro všechny, tak mě osobně se moc nelíbil a přišel mi poměrně slabý, s chybějícím větším nápadem. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je fajn, když se Simpsonovi chytí nějakého celosvětového trendu a zesměšní ho stále dost milou cestou. Zrovna hře Pokemon GO jsem já vůbec nefandil a tady se mi její zapojení vskutku zalíbilo. ()

Pravyodborni odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle stupidní seriál nemá žádné vlastní nápady a vtipy a proto se musí přiživovat na skvělém seriálu jako je teorie velkého třesku, jelikož začátek simpsonových je naprosto příšerný, takže si musí vypůjčit začátek z teorie. Tento seriál je nejhloupější, který jsem kdy viděl. Žádná pointa a nápad... Prostě hrůza ()

Reklama

Reklama