Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco celý Springfield loví pokémony, Bart se chytí příležitosti a začne podnikat v oboru „profesionální vnouček"... (TV Prima)

Recenze (12)

Pravyodborni odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle stupidní seriál nemá žádné vlastní nápady a vtipy a proto se musí přiživovat na skvělém seriálu jako je teorie velkého třesku, jelikož začátek simpsonových je naprosto příšerný, takže si musí vypůjčit začátek z teorie. Tento seriál je nejhloupější, který jsem kdy viděl. Žádná pointa a nápad... Prostě hrůza ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bart je ako dokonalý vnuk dokonalý, ale osobne išla úplne mimo mňa miestna posadnutosť hrou parodujúcou Pokémonov. Čiže hodnotenie sa odráža aj od toho, že ani poriadne neviem, o čo v skutočnosti išlo a nikdy som nemal v úmysle túto hru hrať. Tým pádom si ani Bart nemôže nárokovať celú epizódu na svoje huncútstva s dôchodcami a mne je to ľúto. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

  • V této epizodě je poprvé potvrzena a doložena smrt Bartovy učitelky Edny Krabappelové. Ve scéně na hřbitově, kde Homer loví Pokémony, je v pozadí vidět náhrobek se jménem „Edna Krabappel“. Pod jménem je vyryta její typická hláška „Ha!“ (Alfréda)
  • Na začátku epizody zazní píseň „Just A Gigolo I Ain't Got Nobody“ od Louise Prima. (Duoscop)

Reklama

Reklama