Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Simpsonovi žijí v magickém středověkém světě. Když se Marge dozví, že se z její matky stává bílý chodec, přinutí Homera za každou cenu sehnat zázračný lék. Jenže všechno je marné. Jediné, co by mohlo pomoct, jsou Líziny kouzelné schopnosti. Naneštěstí, všecky čáry máry jsou postavené mimo zákon. Líza je zatčena a Homer musí vést feudální povstání, aby ji zachránil. (TV Prima)

(více)

Recenze (14)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako vidno, historický špeciál vôbec nemusí byť rozdelený na tri-štyri časti a pokojne utiahne aj dvadsať minút. Paródia na známe fantasy nového tisícročia je plný nápadov od začiatku do konca, tak nízkemu hodnoteniu nerozumiem. Marge má v tomto vesmíre brata, u Očka je na stene trofej v podobe draka z Ako si skrotiť draka, modrý borec z Hry o tróny balí deväťdesiatročné mladuchy, ale keď máte 1000 rokov je to v poriadku a pečú sa tu Hobiti. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vaření z vody pokračuje i ve 29. sérii, kde se Simpsonovi už poněkolikáté vracejí do středověku. Tentokrát si berou do parády aktuálně oblíbené Hry o trůny, nesmrtelnou sérii Pána Prstenů a uvidíme i něco z Narnie či Shreka. Avšak epizoda postrádá ten starý dobrý šmrnc, obzvlášť s novým dabingem Lízy. Rosolová krychle, ledový muž, brácha Montgomery, zbytná křidélka atd....prostě to není ono. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dříve jsem ty historicky směřované epizody nemusel, v současnosti jim ale čím dál tím více přicházím na kloub a potřeba trhnout si z fenoménu kolem Her o trůny mě ze strany tvůrců dost potěšila. ()

Reklama

Reklama