Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Líza čerpá z vlastních špatných zkušeností a s pomocí Marge napíše grafickou novelu. Jejich komiks má takový úspěch, že si ho všimnou až na Broadwayi, kde se začne chystat divadelní verze. Líza a Marge na ní spolupracují jako odborné poradkyně, ale jejich rozdílné představy postupně vedou k nepřekonatelným kreativním neshodám. (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu Angry Dada, ktorý je dokonalý a teraz už aj Sad Girl, ktorá je tiež fajn, len jej prevedenie do seriálu nie je práve najšťastnejšie. Je tu toho veľa dobrého, ale skutočne vtipné to nie je v podstate nikdy a príliš to spolu neladí. Záverečná divadelná hra je super, len radšej by som si ju pozrel v tom prevedení, ako ju vymysleli Marge a Líza. Ale zase Homer ako obrovská drevená bábka by sa mohla niekedy v budúcnosti ešte vrátiť. ()

mcvpn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“A nyní si prečteme recenze: Největší katastrofa v historii… Simpsonů?” No dobre, určite to až take zlé nie je. Možno sú aj horšie časti, ale tie som našťastie nevidel. Čo si budeme klamať, je to strašné.Po dlhej dobe som si pozrel novú časť Simpsonovcov v nádeji, že tvorcovia sa vzchopili a kvalita nebude na takej nízkej úrovni ako keď som tento serial opúšťal To bolo asi v 27. sérii. Začiatok ma prekvapil, ale úvod býva často zmenený aj v strašidelných dieloch. Povedal som si, že to nič neznamená. Ak máte napozerané časti Simpsonovcov, viete, že zväčša na začiatku býva totálny zvrat v deji, a to je jeden z faktorov, prečo podľa mňa BOLI Simpsonovci jeden z najobľúbenejších seriálov. Nikdy ste na začiatku netušili, o čom bude diel.Ak to neprezrádzal názov. A tu? Lisa a jej psychické problémy od začiatku po koniec bez akéhokoľvek prekvapujúceho prvku. Škoda, že to nebol jediný problem.Bez vtipu. Bez šťavy. Dokonca som sa nemohol zasmiať ani na Ralfovi. Asi dám tomuto seriálu na pekne dlhý čas pokoj. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdejší Lízina "mentorka", která se jí 20 minut snaží nacpat do hlavy, že by měla upřednostnit cizí ženskou před vlastní matkou, mi šíleně lezla na nervy. Až tak moc, že si ji detailně pamatuju i roky po tom, co jsem díl viděl. ()

maxELfilmy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic hrozného, ale nemůžu si přestat říkat, že jsme mohli vidět něco lepšího. Je dobře, že Homer není hlavní postavou. Ale Líza a Marge taky není nejlepší volbou. Ale je to aspoň originální. ()

Reklama

Reklama