Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V hrůzně veselých příbězích speciálního čarodějnického dílu je Maggie posedlá zlým démonem. Líza objeví alternativní realitu, ve které žije strašidelně perfektní verze Simpsonů. A když Marge s dětmi odjede pryč z domu, Homerovi dojde jídlo a nezbývá mu nic jiného, než se stát kanibalem. Co hůř, začne si pochutnávat sám na sobě! (TV Prima)

(více)

Recenze (16)

rogerkint

všechny recenze uživatele

Jestli klasické čarodějnické díly byly parodie na horory, tenhle může fungovat jako horor sám o sobě. Už to není ani černý humor, ale humor zabitý mrazivými momenty. Úvod vrcholí totálním zmrazením lehkého úsměvu. V první povídce funguje scéna s posedlým Homerem jako čistě hororová, o to víc, že je to vlastně jediný výrazný moment v jinak ne moc zajímavé parodii na Vymítače ďábla. Prostřední povídka nenabízí zajímavého nic. Poslední příběh a sebekanibalizujícím Homerovi je v podstatě celá složená z tak zvrácených momentů, že se ani nedá smát těm vtipům (a ne jen proto, že nejsou dobré). Celkově je to asi nejznepokojivější čarodějnický díl, který se objevil. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápem, že tento špeciál môže byť pre niekoho už príliš drsný, až nechutný. Ale pokiaľ si zachováte nadhľad aj pri Homerovom self-kanibalizme, môžete sa skvele pobaviť. Otázkou zostáva, prečo sme sa dočkali paródie na Exorcistu až v dvadsiatej piatej sezóne. Koralína je zase vizuálne veľmi nápaditá, napríklad taký Nelson má namiesto úst zips. Pozor, nerozopínať, dočkáte sa aj tak iba výroku "ha ha". No a pohľad na "miznúceho" Homera by mal patriť do zlatého fondu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama