Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Děda Simpson dostane naslouchátko a poprvé může dobře slyšet všechno, co si o něm ostatní špitají, ptačí zpěv, cvakání pletacích jehlic a veškerý další kravál. Ředitel Skinner mezitím zjistí, že jeho matka před ním ukrývala obrovské tajemství, které mu mohlo změnit život. Schovala jeho přijímací dopis z university Ohio State, a tak zkazila Skinnerovu nadějnou kariéru v promenádní kapele. (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bartove vylomeniny, ako had v Skinnerovej poštovej schránke a naspídovaný škrečok, Barney ako podnájomník u Skinnerovej matky, Willieho trainspottingové halucinácie, vyhrážajúce sa Pluto, a pritom hlavnou postavou tejto epizódy je dedo. Fórmi nadupaný dej od začiatku do konca, dokonca ani nevadí, že je riadne chaotický. A zabudol som ešte na záverečnú montáž s chudákom... ako sa to vlastne volá? ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý návrat ke konceptu více příběhů, ale nelíbí se mi, jak opět přepsali historii Skinnera. My, Simpsonovšní veteráni, dobře víme, jak to s ním doopravdy bylo. Celkově sledovatelné, místy opravdu vtipné, ale holt to není stále úplně ono. ()

Petr.Siman 

všechny recenze uživatele

Ne že by Simpsonovi už neměli jak dýchat , oni se snaží dýchat ale jde to už těžko po těch letech. Nebudu říkat že to je jako první série , je to slabší. Ale po těch letech to furt celkem baví a tenhle díl byl celkem dobrý i když díly s Ejbem nejsou mé oblíbené . Furt to dýchá a z nostalgie 4*. ()

ketie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám ráda, když se v Simpsonovech přepisuje něčí minulost, tady konkrétně Skinnerova - ale jinak pro mě průměrná epizoda, ale poslední scéna odkazující na GOT byla trefná - za to všechno dávám tři hvězdy. ()

Reklama

Reklama