Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer dá znovu dohromady kuželkářský tým starých kamarádů. V turnaji se jim začne tolik dařit, že se nakonec musí postavit partě arogantních milionářů. Marge a Líza jsou v šoku, když zjistí, jak strašně moc je Bart chamtivý. Rozhodnou se spojit síly, pokusit se změnit jeho chování a vysvětlit mu jednou provždy, že peníze nejsou všechno. (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia úžasná gaučová scéna. Hlavnou hviezdou tejto epizódy je Očko, i keď vlastne ide o celú partiu kamarátov z jeho krčmy. Tí sa spoločne zúčastnia turnaja v bowlingu s burzovými maklérmi, prvotriednymi snobmi. Bart zistí, že najlepším zamestnaním je byť čumilom a Barney, že Očkova sestra vyzerá ako Jennifer Lawrence. Pravda mu ale nedôjde. Super fór s "kazičom" sebevraždy, ako aj ďalší pokus o ňu vo výťahovej šachte. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice ty sportovně zaměřené epizody nikterak nemusím, jelikož nejsem zkrátka tak sportovně naladěný, jako nejspíše většina amerického národa, ale o vtip v Pimprlatech nebyl nouze a to je přeci hlavním účelem celého dílu. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco lepší, než předchozí díly, ale pořád velmi průměrná epizoda nové série. Návrat k bowlingu fajn. Nicméně je vidět, jak se už fakt vaří z vody a recyklují se staré nápady. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Když spadne Barney z jukeboxu, tak zazní úryvek písně „Tubthumping“ od Chumbawamba. (Duoscop)

Reklama

Reklama