Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer dá znovu dohromady kuželkářský tým starých kamarádů. V turnaji se jim začne tolik dařit, že se nakonec musí postavit partě arogantních milionářů. Marge a Líza jsou v šoku, když zjistí, jak strašně moc je Bart chamtivý. Rozhodnou se spojit síly, pokusit se změnit jeho chování a vysvětlit mu jednou provždy, že peníze nejsou všechno. (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia úžasná gaučová scéna. Hlavnou hviezdou tejto epizódy je Očko, i keď vlastne ide o celú partiu kamarátov z jeho krčmy. Tí sa spoločne zúčastnia turnaja v bowlingu s burzovými maklérmi, prvotriednymi snobmi. Bart zistí, že najlepším zamestnaním je byť čumilom a Barney, že Očkova sestra vyzerá ako Jennifer Lawrence. Pravda mu ale nedôjde. Super fór s "kazičom" sebevraždy, ako aj ďalší pokus o ňu vo výťahovej šachte. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco lepší, než předchozí díly, ale pořád velmi průměrná epizoda nové série. Návrat k bowlingu fajn. Nicméně je vidět, jak se už fakt vaří z vody a recyklují se staré nápady. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice ty sportovně zaměřené epizody nikterak nemusím, jelikož nejsem zkrátka tak sportovně naladěný, jako nejspíše většina amerického národa, ale o vtip v Pimprlatech nebyl nouze a to je přeci hlavním účelem celého dílu. ()

Reklama

Reklama