Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bart se najednou záhadně ztratí. Obyvatelé Springfieldu dají dohromady pátrací četu, aby ho našli. Bartův úhlavní nepřítel, proradný zloduch Křivák Bob, chce využít situaci a snaží se dostat z vystrašeného Millhouse, kam se jeho nejlepší kamarád schoval. Mladý Simpson si mezitím zalezl na zvlášť nečekané místo. (TV Prima)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z najnapínavejších dielov celého seriálu. Čo tam potom, že trochu kopíruje zápletku spred dvadsiatich rokov, kedy Bart spadol do studne. No ono to bolo nakoniec trochu inak, tentokrát je to reálne. Ale nejde o studňu, ale starú vojenskú základňu, kde si chlapec môže skracovať čas napríklad pozeraním záznamu prehovoru JFK. No a určite by ste neuhádli, kto sa stane nakoniec jeho záchrancom. V meste medzičasom všetci považujú Barta už za mŕtveho... čiže je to triler ako vyšitý, ale nechýba ani zopár luxusných fórov. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady jsem výjimečně spokojen. Zdá se mi, jakoby se aspoň v tomto díle na chvilku vrátili k aspoň trochu kvalitní zápletce. Sice zase Levák Bob, ale jinak celkově příjemné pokoukání s vtipnými hláškami. „Tu nemůžeš zastřelit, je to žena!“ - „Už nikdy nepůjdu lovit s právníkem.“ ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama