Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se pan Burns rozhodne, že na svou archu vezme jen ty nejlepší, vymyslí profesor Frink speciální test, jehož výsledky překvapí celou rodinu Simpsonových... (TV Prima)

Recenze (11)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý diel so super nápadom možného konca sveta predpovedaného Orsonom Wellesom a stavby archy kým iným, než Burnsom. No ale kto sa môže dostať z miestnych ľudí dnu? K tomu poslúži test s prekvapivými výsledkami. H alebo B, kto sa v tom má vyznať, že. Hviezdičku ale bohužiaľ musím ubrať kvôli veľmi otravnej piesni členov Menzy a príliš rýchle ukončenie celej epizódy. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další absurdita, ale tentokrát jsem se pobavil. „Neříkal jsem ti sedni a zůstaň doma?“ - „Myslel jsem, že mluvíš na psa.“ - „My nemáme psa!“ - „Tak kdo mi pořád kaká do postýlky?“ ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda je vcelku dobrá.Homer zde blbne a jde například do kina a splete si dveře do kina a málem jde na špatné představení.Je to proto,že má špatný výsledek testu od profesora Frinka.Kamufláží testují snad celé město Springfield.Vyvolení mají cestovat s Mr.Burnsem na arše.Dávám 60 procent a 3 hvězdy. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady bych podezříval Simpsonovi z toho, že zase předpověděli budoucnost... Jelikož když Doktor Dlaha posměšně reaguje na Burnosvu hrozbu konce světa, tak odřekne "Ale neblíží, čeho se bojíte? Oteplování? Robotů? Nějáké pandémie?" a pak několikrát tajnůstkářsky zapohybuje očima.. No a v březnu roku 2019 byl v Číně potvrzen mediálně Covid-19 ... Náhoda? Simpsonovi tipující budoucnost? ()

Reklama

Reklama