Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marge je nespokojená s tím, že pořád jen koukají na televizi. Zakáže proto veškerou elektroniku a všichni musí začít číst. Vybrat vhodně čtení však není nic jednoduchého... (TV Prima)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Televízia, Knihy, tunnelcraft a kamarátstvo Homera a Flandersa. Pritom by každá z tém stačila na samostatnú epizódu. A do toho orientálna kniha vojny. Čiže v jednotlivostiach občas geniálne, ale ako celok až príliš nesúdržné, veľká škoda, že z toho nevznikli tri epizódy. Každopádne treba pochváliť metapoznámku o Apuovi a jeho "mŕtvej" rodinke, táto kauza je skutočne ako z paralelného vesmíru a tento diel mi tento ťažko uveriteľný fakt zase pripomenul. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Koukal jsem tak dlouho na televizi, že neotočím hlavou !!" - "Napravím tě, Barte !!" - "Opatrně !!" - "Kdybych byl opatrnej, neměli bychom tebe.." ;) Absolutně famózní epizoda.. Vrchol několika posledních řad.. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý, kdo ví o kauze s Apuem, pochopí směřování této epizody. Když nevíte, tak tady. Já se tomu musím tedy smát, jelikož obvinit Simpsonovi z rasismu, je snad ta největší pitomost, jaká jde... Fakt, to jim tam v USA tolik hrabe? Všechno musí být ultrakorektní, aby to nedej bože někoho neurazilo? No, kdyby v dnešní době takhle dopadl South Park, tak by ten seriál klidně mohli zakázat... Proboha, jestli se blíží doba ultrakoreknosti, chci okamžitě pryč z téhle planety. Za samotnou epizodu dvě hvězdy, na víc to není, a ta druhá je spíš jako zastání tvůrců Simpsonů. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V knihovně je zavřeno.Proto musí rodinka jinam.Dokonce i pro "zlobiče" Barta se najde kniha.V jiném knihkupectví.Simpsonovi jsou přitom závislí na mobilech či tabletech.Kniha "Umění války" změní Bartovi život a geniální Lisa taky čte.Se svojí matkou Marge čte o Anglii od jedné anglické autorky.Děda Abe je u rodinky doma a zpívá si na celé kolo.Chce rodinku rozveselit.A proč?Aby se zajímali víc o něco jiného než-li elektroniku.Tato epizoda ujde.Dávám 2 hvězdy. ()

Reklama

Reklama