Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marge je nespokojená s tím, že pořád jen koukají na televizi. Zakáže proto veškerou elektroniku a všichni musí začít číst. Vybrat vhodně čtení však není nic jednoduchého... (TV Prima)

Recenze (9)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Koukal jsem tak dlouho na televizi, že neotočím hlavou !!" - "Napravím tě, Barte !!" - "Opatrně !!" - "Kdybych byl opatrnej, neměli bychom tebe.." ;) Absolutně famózní epizoda.. Vrchol několika posledních řad.. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Televízia, Knihy, tunnelcraft a kamarátstvo Homera a Flandersa. Pritom by každá z tém stačila na samostatnú epizódu. A do toho orientálna kniha vojny. Čiže v jednotlivostiach občas geniálne, ale ako celok až príliš nesúdržné, veľká škoda, že z toho nevznikli tri epizódy. Každopádne treba pochváliť metapoznámku o Apuovi a jeho "mŕtvej" rodinke, táto kauza je skutočne ako z paralelného vesmíru a tento diel mi tento ťažko uveriteľný fakt zase pripomenul. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý, kdo ví o kauze s Apuem, pochopí směřování této epizody. Když nevíte, tak tady. Já se tomu musím tedy smát, jelikož obvinit Simpsonovi z rasismu, je snad ta největší pitomost, jaká jde... Fakt, to jim tam v USA tolik hrabe? Všechno musí být ultrakorektní, aby to nedej bože někoho neurazilo? No, kdyby v dnešní době takhle dopadl South Park, tak by ten seriál klidně mohli zakázat... Proboha, jestli se blíží doba ultrakoreknosti, chci okamžitě pryč z téhle planety. Za samotnou epizodu dvě hvězdy, na víc to není, a ta druhá je spíš jako zastání tvůrců Simpsonů. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V knihovně je zavřeno.Proto musí rodinka jinam.Dokonce i pro "zlobiče" Barta se najde kniha.V jiném knihkupectví.Simpsonovi jsou přitom závislí na mobilech či tabletech.Kniha "Umění války" změní Bartovi život a geniální Lisa taky čte.Se svojí matkou Marge čte o Anglii od jedné anglické autorky.Děda Abe je u rodinky doma a zpívá si na celé kolo.Chce rodinku rozveselit.A proč?Aby se zajímali víc o něco jiného než-li elektroniku.Tato epizoda ujde.Dávám 2 hvězdy. ()

Reklama

Reklama