Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Bartovi jeho okolí konečně začne věřit, že hovoří s Ježíšem, chtějí o jeho zážitku natočit film... (TV Prima)

Recenze (18)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bart si nechtiac užíva maminu pozornosť, čo nemôže nechať len tak a tak skočí z veľkej výšky, aby dokázal ostatným, že je frajer. Prežije "klinickú smrť" a so svojimi zážitkami sa podelí so svetom. Netrvá dlho a jeho príbehu sa chytia kresťanskí filmoví producenti. Ten hejt okolo príliš nechápem, stále je tu dosť skvelých fórov, i keď občas vyšumia do prázdna, ako napríklad doktorove raňajky. Kresťania to zase poriadne schytávajú (ak budete dávať pozor, tak aj ostatné náboženstvá, keďže sú založené na mýtoch), pridáva sa ale aj DC a filmový priemysel vo všeobecnosti. Jasné, že to tu už bolo, ale ak prevládajú tie lepšie fóry, tak s tým nemám problém. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uf... Tohle byl dříve můj nejoblíbenější seriál a dnes už to dávno neplatí, jelikož od 16.série začaly být díly čím dál tím trapnější a ve 29.sérii vše našlo svoje dno. 30.série je stejný průser. Upřímně, čeho jsem se v tomhle dílu dočkal? Megatrapných vtipů, absolutně nepovedené narážky na jeden nejmenovaný film (název je klíč k odpovědi, kdo chcete, hledejte) a připitomělého děje. Jo, a taky recyklace vtipů z několik let straých sérií (!!!). Mám dojem, že tohle všechno už je alarmujícím znakem, že by Simpsonovi měli co nejrychleji skončit, než překonají svoje dosavadní dno. A upřímně, nevěřil jsem, že tohle někdy řeknu, s nimi asi seknu taky. Protože se pořád jedná o něco, co mě provázelo životem, nechci to jen tak vzdát. Ale když zůstane tahle kvalita stejná, jako momentálně je do čarodějnického dílu, tak se Simpsny končím. Zbývají tři epizody. Tak uvidíme. Zatím odpad. ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele

Nevím, co bude následovat za další epizody, ale Simpsonovi v poslední (prozatím ohlášené) sezóně čím dál slábnou, vtipů a narážek je tam stále málo, a tak jedinému, čemu jsem se se zasmál bylo krátké cameo slavných hereček, které dělaly konkurs na role Marge a Lizy pro připravovaný film dle Bartova vyprávění. Momentálně to je sotva průměrná epizoda: 60 % ()

EYO EYO 

všechny recenze uživatele

Oproti predošlej sérii ktorá už šla dole vodou ,tak ma tento diel strašne bavil ,super že sa na tomto diely podieľali aj gal gadot (ktorá sa mne veľmi páči) a aj emily deschanel ktoré si aj v tejto časti zahrali ()

Papo123 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dnes komentujem už tretiu časť tejto "uchvatnej" série. Takže už len v skratke, lebo ma asi trafí šľak. Obyčajná dementná hrôza, scenár (ak voláky vôbec táto úbohosť má) spáliť do tla a film poslať do vesmíru mimozemšťanom. Tí si potom dvakrát rozmyslia či chcú naozaj dôjsť na Zem. Výsledok: odpad! ()

Reklama

Reklama