Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se Marge konečně dostane do vysněné reality show Úžasné místo, brzy zjistí, že to až tak úžasné místo není... (TV Prima)

Recenze (13)

peeteno78 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě měla epizoda docela dobrý potenciál, který přišel vniveč. Kdyby Marge a Homer soutěžili a nevypadli hned, myslím že by to nemuselo být tak špatné. Mohla by to být docela sranda, kdyby bojovali až do finále a pak třeba jen náhodou nevyhráli. Místo toho z toho udělali nudu v hotelovém pokoji. Vlastně až do půlky epizody jsem si stále myslel že se to třeba ještě zvrtne a něco se bude dít, bohužel marně... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápad je skvelý, ale z nejakého ťažko pochopiteľného dôvodu sa tvorcovia rozhodli dej neumiestniť na ostrov, ale na hotel. Našťastie sa situácia zlepší prechodom do čiernobielej farby a preostrovania počas manželskej krízy, evokujúce snáď Bergmana, snáď Kto sa bojí Virginie Wolfovej. Záver to mohol vytiahnuť ešte vyššie, ale proste akoby sa scenárista nedokázal s touto televíznou súťažou stotožniť a rýchlo to ukončil. ()

Reklama

ModryPlamen odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[spoilery] Naozaj by ma zaujímalo, či toto bavilo aj tvorcov. Lebo toto je zatiaľ najnudnejší diel, aký som videl. A nemuselo by to byť zlé, keby tvorcovia z toho spravili paródiu na Survivora, kde by Marge s Homerom súťažili a potom vo finále z nejakého dôvodu nevyhrali. Lenže toho sme sa bohužiaľ nedočkali, miesto toho Homer s Marge hneď vypadnú a nám divákom ponúknu hotelovú nudu. Koho do čerta napadlo, že keď budú Marge a Homer bývať v hoteli, že to bude sranda? Ešte sa to snažili poistiť spevom, ale ani to nepomohlo, skôr to len zhoršili. A aby toho nebolo málo, tak za vypadnutie môže Homer. Takže sa nám príbeh zvrtne do hádky a vzájomnej neznášanlivosti. A tieto scény sú navyše z neviem akého dôvodu čiernobiele, žiaden film, a už vôbec nie paródiu na film som v tom nespoznal. A ten koniec, to bolo čo? To sa tvorcovia behom 2 minút snažili dohnať to, o čom mal byť celý diel? Je jasné, že nebyť užívateľov ktorí dajú všetkým dielom Simpsonovcov ako ovce 5 hviezd, tak by sa toto utopilo v čiernych číslach. Vďaka nim ma diel 53%. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Six weeks away from the kids, Grampa, my sisters, your job. With nothing to do but eat free room service and watch dopey movies on demand while they keep us quiet with an endless supply of free booze. It's a nightmare." ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty jo, druhá epizoda je ještě trapnější než první. Je tu zajímavý námět na epizodu, ovšem celý ten námět je proveden naprosto nudně a neskutečně trapně. Ještě nikdy jsem se u Simpsnů tak nenudil. Zdá se, že se seriálem asi nadobro seknu, jelikož když minulou epizodu považuji za naprosté dno seriálu a tahle je horší... No, ještě dvě epizody dám, tak uvidíme. Zatím stále odpad ještě horší než předtím. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama