Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bohu je v poměrně pustém nebi smutno, a tak přemýšlí, jaké další typy lidí by měly nárok se tam dostat... (TV Prima)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedá sa nič robiť, nech ste zlí ako chcete, podľa pravidiel simpsonovského neba v ňom tak či tak skončíte. Máme tu síce nevyvážené epizódky, ako zo súčasnosti tak z minulosti, ale je tu dostatočný počet vtipných fórov, aby to bolo za vyššie hodnotenie. Najmä Ježiš ako neschopný gitarista rúluje, snáď sa to niekedy naučí, keď si vyberie trsátko zo stigmat. Lízina historka z Tibetu je nuda, našťastie netrvá dlho. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně je to lepší než ty dvě předešlé epizody, které byly tím nejhorším, co Simpsonovi kdy nabízeli, ale ani tenhle díl není o moc lepší. Pořád je to trapné, pořád to je stupidní, pořád nedošlo k nějakému posunu nahoru. Navíc nechápu, co pořád mají tvůrci s posmrtným životem - poslední čtyři epizody, které jsem ze seriálu zatím viděl a hned tři se věnují posmrtnému životu, tak mi řekněte proč, to už jsou tvůrci tak bez nápadů nebo jim hromadně umřeli blízcí tak o tom dělají díly? Já fakt nevím, ale jestli ještě uvidím díl Simpsonů, kde zas bude tématem posmrtný život, tak se mi tak nějak potvrdí, že už nejsou nápady. No jo, ale jak dlouho to ještě bude trvat? Vždyť už to v sově nemá nic ze starých Simpsonů, které většina z nás má tak ráda. Tak jo, postavy zůstali, kromě Edny a Maud snad nějaká důležitější neumřela (obě v tomhle díle uvidíme, za poslední dobu taky celkem často, je tady dokonce i Modřenka, ty velryba, co Líze umřela... herdek, a nemohli by místo Simpsonů natočit čistě drama o smrti? To by snad i bylo lepší než to, co momentálně s tím seriálem dělají...), ale i tak se všechny změnili k tomu horšímu. No, ještě kouknu na Čarodějnický díl, jestli mě zklame i ten, tak nad tímhle seriálem definitivně lámu hůl. 1* ()

ketie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl slušný, ale vcelku zapomenutelný. Co chci ale vyzdvihnout je trefná hláška od Lísy "Chci vám představit příběh: Princezna, která není od Disneyho, pokud nás už Disney nevlastní..." Tvůrci si opět skvěle rýpli do současné situace, kdy v roce 2019 Disney skutečně odkoupil 21st Century Fox. Tím pádem celá žlutá rodinka teď pod Disney opravdu spadá. ()

Reklama

Reklama