Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Líza se regulérně pomátne, z obyvatel Springfieldu se stanou stromové zombie a dojde i na pokusy s dinosauří DNA na důchodcích... (TV Prima)

Recenze (14)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nevyrovnaný čarodejnícky diel tu asi ešte nebol. Prvá epizóda má super námet, ale dostatočne nevyužije potenciál, druhá je asi jedna z vôbec najrozpačitejších z celej histórie troch desaťročí čarodejníctva u Simpsonovcov, i keď potenciál vzhľadom na parodované dielo tu je, ale tretia, Geriatrický park, naopak patrí k tomu vôbec najlepšiemu, kde funguje snáď každý vizuálny či hovorený fór. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Here at Geriatric Park, we combine speculative theories with untested technologies to give our seniors a better life. Possible side effects include: back spikes, protective plates, giant claws, fear of asteroids, being a precursor to our modern birds, a second tail brain, loss of ears and increased libido. If you are currently egg-laying or expect to be egg-laying, consult your paleontologist." ()

Reklama

Papo123 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úboha nevtipná sračka. Z troch príbehov sa nám vďaka predlžujúcemu sa úvodu (tento mal tak 4 minúty) stávajú príbehy štyri. To je mi v zásade jedno, ale ani jeden príbeh, hoci majú potenciál, mi nič nedá. Je to jednoducho úbohosť. Nehnevajte sa, možno som si na nových Simpsonovcov trocha zasadol, ale porovnajte si napríklad III. alebo IV. čarodejnícky diel a toto. TO SÚ SKVOSTY. Toto je taká hrôza, že keby to celé kreslili na toaletný papier, ani riť by som si s ním nevytrel! Výsledok: Odpad! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale. To nebylo tak zlý, vlastně to dopadlo dobře (v rámci kvality těch posledních příšerných sérií). Snad poprvé jsem se za 30. sérii nenudil a asi dvě hlášky tu byly docela dobré. Jako ok, převrat se nekoná, kvalita starých sérií je dávno pryč, ale přece jenom, nebylo to tak zlý. Asi bych mohl i pokračovat v sledování, ale uvidím, jaké budou další díly. 3* ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama