Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mohl by se Homer vůbec kdy stát Líziným vzorem? A je možné, aby to ustála Bartova žárlivost? (TV Prima)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer ako vzor, to už tu bolo, ale nikdy nie v rodine! No a jeho obdivovateľom číslo jedna sa stala Líza! Ale nebojte sa, všetko sa našťastie vráti do normálu, aby sa nezrútil vesmír sám do seba. Homer by totiž už ďalšiu návštevu múzea nemusel prežiť. Čaká nás zopár skvelých fórov, užijú si najmä priaznivci Ako zabiť vtáčika a dokonca v televízii uvidíme jeho slávnu hranú verziu. Až si budete chcieť film pustiť ihneď po skončení epizódy. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole, co to bylo? Mělo to vůbec nějaký scénář? Působilo to na mě jako improvizační sled scén, které malinko dávají smysl, ale jako... to bylo strašný. Jeden nahodilý zvrat za druhým, snad nejvíc trapných scén v historii všech epizod Simpsonových a příběhu, který na venek dává smysl, ale stačí ho jen víc rozebrat a je z toho blábol. Pousmál jsem se u jedné scény a byla to jedna z mála, která nebyla vyloženě trapná. Jinak jsem zbytek epizody trpěl. Má vůbec smysl to dál sledovat? Kouknu ještě na jednu epizodu a ta asi rozhodne, nechci ztrácet čas špatnými seriály. Odpad! ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek zase rychle upadal do nezajímavé monotónnosti celé 30. řady, konec téhle simpsonovské příhody s pár dobrými vtípky leccos vylepšil a přesvedčil mě, ať nejsem tentokrát tak přísný. ()

maxELfilmy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co tohle mělo bejt? 90% epizody je nuda a nuda. Zbytek epizody byl průměr. Mysle jsem, že to bude jedna z těch epizod se špatným hodnocením, ale já se u ní budu bavit. Nestalo se snad nejslabší epizoda v sérii. ()

Reklama

Reklama