Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bart se stal přeborníkem ve hraní videoher a Homer jeho koučem. Jde jim to tak dobře, že společně s celou rodinou zamíří na turnaj do jihokorejského Soulu... (TV Prima)

Recenze (9)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak to človek zoberie ako výsmech dnešnej generácii, ktorá sleduje onlajn prenosy ľudí ktorých hrajú hry (pozerať na synovca ako drtí novú hru a vďaka tomu zistiť či by ma bavila je vec jedná, sledovať random týpka na Twitchi, no muselo by mi prášiť na hlavičku, ale že na kompletku) a celý svoj život (takmer) vedú virtuálne tak je to skvelé aj so záverom, ale ten mohol byť aj trochu iný. A áno, ten 19 ročný týpek je dôležitý. Kým ste dieťa padá Vám vo Fifa či Ultimate team všetko od výmyslu sveta, po prekročení 19 rokov musíte platiť a nepadne Vám nič. To, úplne nečakane, padá iba influencerom na Twitchi... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda venovaná predovšetkým milovníkom interaktívnych počítačových hier. Ich stelesnením je aj jedna dôležitá 19-ročná postava, ktorá sa však už na tento "biznis" cíti byť stará. A na umývanie rúk po odchode z WC zase mladá. Je tu samozrejme viacero vydarených fórov, len keď už sme sa pred koncom dostali do Južnej Kórei, tak sa toho malo viac využiť. Kórejci, na rozdiel od obyvateľov iných krajín, totiž obišli bez ujmy na zdraví. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"It's over for me. I just lost my gaming edge. Right there, just now. Been in the zone for years, and now I'm not. Time in a bottle, man, time in a bottle... Just yesterday, I turned 19. Made it longer than most in this crazy biz. Anyway, I'm gonna go work for my uncle. He owns a tile store. It'll be a good life. Good enough." ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doslova mě ty nejnovější epizody žlutého fenoménu začínají štvát. LOLko a jemu obdobné hry jsem nikdy nemusel a ony se musejí stát základem pro natahování stále více a více upadajícího seriálu. Ani ta vymazlená animace už nepřebíjí postarší legendární díly. ()

Bsoul 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé řadě únavných dílu konečně jeden, který byl alespoň první půlku zajímavý bohužel pak se to zvrhne v klasiku kdy Líza neunese úspěch svého bratra čímž zapříčiní (tentokrát tedy nevědomky ale i tak) jeho neúspěch za což ale sama nenese žádné následky. Prostě další z řady dílů "proč nemít rád Lízu". ()

Reklama

Reklama