Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Líza hraje na saxofon tak dobře, že si jí všimne kapelník z hlavního města a nabídne jí, aby hrála v jeho orchestru. Dojíždění a vysoké náklady však rodině způsobují značné potíže... (TV Prima)

Recenze (10)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tak, niektorí rodičia sú svoje deti doslova predať na úkor súrodencov, v epizóde pobaví boj súrodencov a aj odkaz na to že deti zo zborov majú ich mentori radi. Niektorí aj pre ich talent, však Bambini di Praga... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líza je najväčším pokladom rodinky a zároveň aj jej najväčším prekliatím. Tvorcovia opäť zapájajú dejovú líniu zo slávneho filmu a Whiplash sa ponúkal už od dátumu svojej premiéry. V budúcnosti by sme sa mohli dočkať aj epizódy o rozvíjaní výtvarného talentu Maggie, ale to by museli postavy najskôr začať starnúť. Začlenenie paródie na Shining je trochu zbytočná, skôr by si zaslúžila celú epizódu. To by bolo porovnanie, Homer verzus Nicholson... ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parafráze na Whilplash (+ Shining). Originální Whiplash 5, Girl's in the Band 2,a to hlavně proto, že kdysi bývaly parodie/odkazy na popkulturu aj. osobité a hlavně s nějakou myšlenkovou nadstavbou nebo byly aspon zábavně naroubovány na probíhající originální děj. Ted už jde jen o tom, vytvořit nějaký další díl do serie bez nějakého významu. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi, že Simpsonovi nemají vlastní nápady, tak jen díl za dílem recyklují jiné filmy a seriály. Naštěstí vše dobře dopadlo a talentované holčičky byly odkázány do patřičných tradičních genderových mezí. Ponaučení, že správná dívka se nemá předvádět a má sabotovat vlastní úspěch ve prospěch pohodlí rodiny <3 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • V epizodě je zmíněn seriál Knight Rider (od r. 1982). (ČSFD)

Reklama

Reklama