Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodince Simpsonových někdo ukradl všechny úspory na Lisinu vysokou školu. Místní televize hledá společně se springfieldskou policií pachatele. A protože nebyl porušen žádný zámek, padá podezření na člena rodiny... (TV Prima)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námet sľuboval pomaly najlepší diel posledných sezón, nakoniec ale tvorcovia z neho nevyťažili maximum. Napriek tomu stále ide o originálny nápad aj originálne spracovanie, kde ale rozuzlenie zaostane ďaleko za očakávaním. Vyšetrovanie je ale vtipné a dokonca aj napínavé, miestni kriminalisti totiž stoja za to a taká krádež pár stovák v Springfielde dokáže rozbúriť miestne stojaté vody pokoja a mieru. Dokonca sa začne o prípad zaujímať aj televízia... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

30. sezóna se zdála být už hodně slabou, pořád je ale prošpikovaná epizodami s nádechem, jež tu ještě za celou tu žlutou éru nebyl a to si já osobně nechám líbit. Kriminální podtext se u Simpsonů na jeden díl vůbec nejeví jako špatný nápad. ()

hustle_sweat odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ukradnu peníze svému dítěti abych realizoval svůj idiocký a zbytečný vynález. Také si Simpsonovi protiřečí v epizodách. Ve starší sérii Líza skáče na Panákovi a začne hubnout že prý má velký zadek, OVŠEM v této epizodě se dozvídáme že ho NEUMÍ hrát, takže jaký idioti se starají o Kánon ?!? ()

Reklama

Reklama