Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z Barta a Homera jsou hvězdy sociálních sítí, když se video zachycující jejich rvačku stane hitem internetu... (TV Prima)

Recenze (9)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já už ty nové Simpsony v širším měřítku dost bojkotuju, třeba ale uznat, že vedle zdejších dvou velmi povedených hororových speciálů se i pilot vyvedl nadmíru dobře. Snad jsem nic nezakřiknul pro další epizody. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer a Bart sa stanú hviezdami jútjúbu, pretože... no pretože sa náhodou nakrútia pri tom, ako sa mlátia a osobne sa nečudujem, že pri ich vynaliezavosti sa stanú populárnymi. Hipsteri nespia a jeden z nich sa ihneď chopí príležitosti a začne im robiť manažéra. Lenže Homer a Bart sú nevyspytateľní a nepredvídateľní. No ale veselo je aj na škole, decká musia za trest navštevovať nové centrum s dlhým názvom, náhradu za "poškolu", zámer však netkvie v tom, že by sa mali polepšiť. Celkom slušný rozbeh novej sezóny, pred desiatimi rokmi by to bolo ale ešte vtipnejšie a trefnejšie. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejenže je to trapné využití trendů, ale jde i o trochu nepochopení, jak se vydělává na virálních videích (např.: sponzory nikdo u virálu nesežene, spíše lidé získavají peníze od toho, že televize virální video odvysílají a firma najatá tvůrcem vybere cash). Jestli mělo jít o to, že dělají video content, tak by jejich content naprosto neuspěl. Zajímavější byla linka s privatizovanými věznicemi, která vlastně ale šla úplně nikam a zmohla se jen na pár očividných referencí. Jinak ten fór s tím, že je rasistická propaganda sponzorovat bělejší líčidla s názvem "skin color" je dost pokus o kompenzování za obvinění Simpsonů v poslední době. Co se týče těch obvinění ohledně Apůa - výlev Dejdara v médiích byl teda taky divnej a Dejdar se potřebuje trochu uklidnit a chillnout. Jako on doslova tvrdí, že by ho někdo zabil za to, že si myslí, že by pleť dabéra neměla být důležitá. Jako dost silná paranoia. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama