Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak to dopadne, když Marge začne prahnout po dokonalé fotografii z dokonalé dovolené?... (TV Prima)

Recenze (10)

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem zkusil jednu epizodu z 31.série, s relativně dobrým hodnocením a stejně to dopadlo katastrofálně. Z dříve satirického seriálu se stala nuda, která si nedovolí říct proti ničemu a nikomu křivého slova a podle toho tak nějak vypadá humor, který sice nevyzní trapně, ale je tak zoufale nevtipný, že by mě i čumění na vypnutou televizi bavilo víc. Fakt se u toho někdo ještě baví? A nebo jenom nemám smysl pro humor a tyhle nudné epizody o ničem prostě nedokážu ocenit. Ten seriál už je dávno mrtvý a nevzkřísí ho nic. odpad! ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá epizoda, ve které se vytrhneme z letargického prostředí Springfieldu, je pro mě poměrně cenná. Sice se zdejší humor vůbec nedokáže vyrovnat postarším částem, které nyní občas sleduju znovu, i tak mi ale Žijeme la pura vida vůbec nevadilo. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Simpsonovci aj zopár rodiniek zo Springfieldu idú na predraženú dovolenku na Kostariku, kde zažijú rôzne dobrodružstvá. Predovšetkým Homer si padne do nôty s novou priateľkou svojej "milovanej" švagrinej, o lásku v tomto prípade nejde, skôr o alkohol a nespoľahlivosť. No a čaká nás aj jedno nepríjemné prekvapenie o rodinke Van Houtenovcov, ale predpokladám, že nabudúce už bude všetko vyžehlené. Zopár vtípkov poteší, ako aj kostarické opice, inak sme sa ale nad solídny priemer nedostali. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama