Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Krocan Homer zachraňuje rodinu před snědením, virtuální Marge začne soupeřit s tou skutečnou a Bart stvoří brusinkové monstrum...? (TV Prima)

Recenze (11)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem nad tím párkrát přemýšlel, že i když mají Simpsonovi už přes 30. sezón, tak se stále nemůžu nabažit jejich halloweenských speciálů, díky nimž hlavně se ještě stále těším na nové řady. V posledních letech se totiž parádně daří parodovat spousty filmů a seriálů, které by mi neunikly ani v případě, že bych se filmům tolik nevěnoval. A tak se šikovní tvůrci rozhodli využít i amerického Dne díkuvzdání a neudělat si srandu jen přímo z něj, ale i z dalších televizních a filmových fenoménů, čímž mě absolutně pohladili po duši. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie je to asi na plný počet, ale tie námety sú geniálne. Najvtipnejšia je hneď prvá "animálna" historická epizóda, umelá inteligencia je asi najkreatívnejšia, no a paródia na Votrelca bude dobrá aj vtedy, ak sa z nej nevyťaží maximum, čo sa aj stalo. Vizuálne je to v každom z troch prípadov dokonale zmáknuté, Simpsonovci ako "krocani", Marge uväznená vo virtuálnom svete a vesmírna loď musia potešiť každého fanúšika, ktorému chýbajú tie najlepšie roky seriálu. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Plný počet uděluji z důvodu, že se jedná o epizodu, kterou jako kdyby někdo před 20 lety zapomněl odvysílat. Kéž by novodobé epizody byly aspoň z poloviny takto svěží a zábavné. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama