Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco z Homera se stává Burnsův tajný agent, Maggie se zamiluje... (TV Prima)

Recenze (9)

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten final song v dabingu to totálně zabil.. Když už to chci dát do dabingu, tak se snažím alespoň to narymovat tak, aby to dávali smysl a ne že nasazim random slova na hudbu Queen a "oni to nějak vyjde..", jeeeezis.. Ale jinak tam bylo halda dobrej h seku, Lenny bavil a celkem to ušlo.. :) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka znie dosť zmätočne, ako varenie z vody, ale samotné fóry stoja za to a najmä Homerovo kamarátstvo s Cletusom je v seriáli úplnou novinkou. Pričom títo dvaja sa k sebe skvele hodia. Lenže nebol by v tom čert, resp. Burns, ak by k podobnému spojenectvu mohlo dôjsť. Prvotriedne sú najmä halucinácie z hélia, tancujúci Burns a Homer nemajú najmenšiu chybu. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těšil jsem se z posterů a skvělých parodických názvů jak v angličtině, tak trefném překladu, na epizodu věnovanou zejména Maggie, realita je ale bohužel někde úplně jinde a titul dílu funguje jako clickbait. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Epizoda se měla původně vysílat 7. dubna 2019, ale byla pozdržena poté, co se producenti rozhodli zařadit část s Maggie a Hudsonem do krátkého filmu Playdate with Destiny (2020), na který tato epizoda navazuje. (G....)
  • Když příjde Homer ke Cletusovi, tak nemá oblečenou košili. Při odchodu už jí ale má. (Duoscop)

Reklama

Reklama