Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Při návštěvě muzejní výstavy o starověkém Římu si Homer a Marge sami sebe představí jako ambiciózní Římany... (TV Prima)

Recenze (11)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelné se stalo skutečným a i v 32. sérii přišel hned zkraje díl, kde jsem vůbec neváhal nad plnou palbou. Nikdy mě v Simpsonech ty historické alegorie příliš nebraly, tahle římská se ale povedla na jedničku. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa mňa veľmi slušný diel, ktorý by sa nestratil ani v tých najlepších sériách. Obézeus verzus Bartigula, to znie skutočne monštrózne a monštrózne to skutočne aj je. Ale ako to tak chodí, aj tak treba za všetkým hľadať ženu. Uvítal by som aj "božské" pokračovanie, len tí rímski Bohovia sú už z reality natoľko znudení, že prepli program. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Barticulova vláda v Římě má odkazovat na některá rozhodnutí Donalda Trumpa jako tehdejšího prezidenta Spojených států amerických, včetně obviňování cizinců a budování velké zdi, aby jim zabránila ve vstupu do USA. (G....)
  • Název epizody je kombinací Bartovy hlášky „¡Ay, caramba!“ (značící překvapení ve španělštině) a názvu knihy a televizní minisérie Já, Claudius (od r. 1976). (ČSFD)

Reklama

Reklama